SZCHPH
SZCHPH
MS

Autor: Anton Súlovský

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Miroslav Ďurana
26.10.2012, 21:50
Vie niekto vysvetliť ako to funguje v Nemecku?Keď v kolonii je 5až 6 chovatelov/rozumej parcelné číslo,alebo adresa holubníka/a každý je považovaný za družstvo.A myslíte,že prečo je vymyslený Tipes MC2100 a môže snímať 3 chovatelov?Preto,že na západe majú zlý pretekový poriadok.Skúsim zajtra v Štemberku na túto tému pokecať s p.Adamíkom ak tam bude a dostane ma do obrazu pretekania v Nemecku.Podstata toho nášho pretekového poriadku je,že ho treba poopraviť.
Miroslav Ščibravý
26.10.2012, 21:34
Bod 7, hovori: .....s rozdielnymi suradnicami doletu.. v MNOZNOM CISLE a o adrese holubnika v JEDNOTNOM CISLE. Snad tam malo byt napisane " ... a s rozdielnymi adresami holubnikov .." [%sig%]
RK
Radovan Kľačanský
26.10.2012, 20:37
PRETEKOVÝ PORIADOK HLAVA I. bod 7 "Nasadzovanie holubov na pretek je platné, ak sa ho v nasadzovacom stredisku zúčastní najmenej 7(sedem) pretekových družstiev s rozdielnymi súradnicami doletu a ADRESOU holubníka za prítomnosti minimálne jedného zástupcu každého družstva, ktorý dovŕšil 15. rok života, od začiatku nasadzovania holubov...."
IB
Igor Barbírik
26.10.2012, 20:10
Pretekový poriadok hovorí klub 10 chovatelov .Aktívnych 7 sa rovná 7 súradnic a 7 dospelých chovatelov ,nigde sa nepíše o adrese chovatela. Nehovorí ani o výnimkach.
IB
Igor Barbírik
26.10.2012, 18:21
Ferko o akom porušení PP to píšeš nasádzalo 8 chovatelov stoho jeden mladý chovatel ktorý zdiela spoločnú adresu z otcom-rodičmi,alebo podla teba ten mladý chovatel si ma zohnat nejaký iný pozemok aby nemal tu istú adresu??? V Komárne má 10 chovatelov spoločnú adresu holbnika aj oni porušujú PP ?????
JM
Ján Melichárek
26.10.2012, 08:02
,,,,,,,,,,,,,,,, Ministerstvo vnitra upozorňuje, že 23 % dopravních nehod je spojeno s alkoholem! To znamená, že zbývajících 77 % je způsobeno těmi hajzly, kteří pijí balené vody Magnesia, Mattoni, sody, energetické nápoje, džusy, čaje a jiné sračky. D Dejte si na ně pozor, způsobují 3x více nehod!!!
FK
František Kreml
25.10.2012, 21:59
Igor, pp má platiť pre všetkých, porušenie, to je ten dôvod.
IB
Igor Barbírik
25.10.2012, 19:58
Ešte by som sa chcel spýtat kompetentných ak je tento chlapec právoplatným členom ZO ,OZ ,SZCPH akým právom bol vylúčený z MS pretože adresa nieje argumet!!!!!
IB
Igor Barbírik
25.10.2012, 19:26
Takto vyzrá podpora mladých chovatelov na sk. za podory Prezídia SZCHPH!!! Chlapec má len 15 rokov a gde má chovat holuby u suseda? Na miesto pochvaly prichádza trest!!!!
JM
Ján Melichárek
24.10.2012, 22:19
V Česku majú nových vierozvescov. Volajú sa Metyl a Etyl a priniesli zo sebou brailovo písmo. a ......... tak sa zdá ,že na Slovákoch ich mali o nejaký ten rok skôr niektorí neklamú oni len povedia polovicu pravdy
AS
Anton Súlovský
14.10.2012, 11:48
Nedá mi a musím reagovať aj ja na to nešťastie.Mám dojem,že 15ročný chlapec predsa nemôže skončiť ako : 2 GENERÁLNY MAJSTER SR 2012 2 miesto KST SR 3 miesto SR ročiaky V čom je problém? Zo všetkých týchto kategórií bol vyradený,z dôvodu: V klube nasádzalo 8 chovateľov z 8 rôznych súradníc,ale iba 6 rôznych čísiel domu.Dojalo ma,keď mi jeden z ´´mocipánov´´ povedal,že chovateľke,ktorá závodí dlhé roky a zúčastňuje sa všetkých holubárskych akcií,včetne zájazdov do Kasselu,sme mali písať iné číslo domu a všetko by bolo v poriadku.Mám pocit,že niekedy je lepšie klamať a podvádzať ako byť čestný. Pýtam sa:ako si plnila povinnosti tá istá kontrolná komisia v roku 2011,2010 keď bol majstrom SR MLADÝCH CHOVATEĽOV a klub mal tých istých členov. Nijako,lebo nikoho z mocipánov neohrozoval.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.